Menu

Κλεινεί Αραούχο περιμένουν ακόμα τρεις

Σχετική εικόνα

Εξελίξεις άμεσα, ακόμη και σήμερα, ενδέχεται να προκύψουν στην Ομόνοια στο μετεγγραφικό τοπίο. Οι συζητήσεις με υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους προχώρησαν αρκετά και είναι θέμα χρόνου να υλοποιηθούν οι επόμενες κινήσεις των πρασίνων. Μετά τον Μαμαντού Καντέ, που ανακοινώθηκε, η Ομόνοια είναι μια ανάσα από την απόκτηση του Τζαϊλσον Αραούχο αφού φαίνεται να έχουν ξεπεραστεί κάποια εμπόδια που αφορούσαν σε όρους στο συμβόλαιο του δεξιού μπακ, ενώ έπονται εντός της εβδομάδας άλλες 2-3 μετεγγραφές.

Οι περιπτώσεις τερματοφύλακα, κεντρικού αμυντικού και επιτελικού μέσου έχουν προχωρήσει και σύντομα αναμένονται ουσιαστικές εξελίξεις, δηλαδή οριστική συμφωνία και υπογραφή συμβολαίου. Για τον «άσο» ο Ρομάν Σαλάν είναι πρώτος στη λίστα, ενώ «παίζει» και το όνομα Πολωνού και Λατινοαμερικάνου. Όσον αφορά στο «δεκάρι», ο Ρούι Πέδρο είναι ο νούμερο ένα στόχος και από τη στιγμή που η ΤΣΣΚΑ δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του, όπως προνοούσε ειδικός όρος, και είναι ελεύθερος.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου στόχευσε σε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, έθεσε σειρά προτεραιότητα και αναλόγως κινείται για να αποσπάσει την υπογραφή τους. Σε συνεννόηση πάντα με τη διοίκηση και κυρίως τον πρόεδρο, ο τεχνικός του «τριφυλλιού» θα επιδιώξει την υλοποίηση κάποιων μετεγγραφών. Οι διοικούντες μέσω ενεργειών τους έβαλαν στο ταμείο τους ένα σεβαστό ποσό, που θα καταβληθεί ως προκαταβολή σε ποδοσφαιριστές για να αποσπάσουν την υπογραφή τους.

Το γεγονός αυτό, η ανακοίνωση μετεγγραφών δηλαδή, αναμένεται να συμβάλει θετικά και στην κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας. Και στην Ομόνοια δίνουν ιδιαίτερη έμφαση σ’ αυτό τον τομέα, αφού η εισροή χρήματος στο ταμείο του σωματείο είναι αναγκαία.

Read more...

Και η ΟΜΟΝΟΙΑ για Αριέλ

Σημερινό δημοσίευμα από το Ισραήλ αναφέρει πως η Ομόνοια ενδιάφερεται για την απόκτηση του τερματοφύλακα Αριέλ Αρούς, ο οποίος «παίζει» δυνατά και για την Ανόρθωση.

Αναλυτικά: Η Ομόνοια, η οποία στην περσινή σεζόν τερμάτισε στην 5η θέση, είναι η δεύτερη ομάδα από την Κύπρο που εξέφρασε ενδιαφέρον για την απόκτηση του Αριέλ Αρούς. Ήδη ο Ρόνι Λέβι άρχισε συζητήσεις με τους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή, όμως ο ίδιος έμαθε πως η Ανόρθωση αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες και η ομάδα είναι απλήρωτη εδώ και καιρό. Γι’ αυτό σκέφτεται να παρατήσει την περίπτωση της Ανόρθωσης. Πάντως, ο ατζέντης του ψάχνει για προτάσεις από την Ελβετία και την Ελλάδα».

Read more...

Μένει ελεύθερος

Αποτέλεσμα εικόνας για Rui pedro cska

Από τους ποδοσφαιριστές που αξιολόγησε ο Πάμπος Χριστοδούλου για τη θέση του επιτελικού μέσου, ο Ρούι Πέδρο αποτελεί την προτεραιότητα. Έχει κριθεί ως ο καλύτερος και πληροί όλο το πακέτο που θέλει ο Κύπριος τεχνικός για τον ποδοσφαιριστή που θα καλύψει τη συγκεκριμένη θέση. Υποψήφιοι είναι και οι Χουάν Μουνάφο και Σεργκέι Κρίβετς.

Ο Χριστοδούλου αναμένει την απάντηση του Ρούι Πέδρο, τον οποίο ήθελε και πέρσι για λογαριασμό της ΑΕΛ. Χθεσινό δημοσίευμα στη Βουλγαρία έκανε λόγο πως, ο Πορτογάλος μέσος δεν θα συνεχίσει την καριέρα του ΤΣΣΚΑ Σόφιας, στην ομάδα που αγωνίστηκε την τελευταία σεζόν. Όπως σημειώνεται, ο βουλγάρικος σύλλογος δεν χρησιμοποίησε τον όρο της αυτόματης ανανέωσης του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή και ως εκ τούτου είναι ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του σε όποια ομάδα επιθυμεί ο ίδιος.

Μια εξέλιξη που λογικά ανοίγει τον δρόμο για απόκτησή του από την Ομόνοια, εφόσον υπάρξει κατάληξη στο οικονομικό αλλά και ο ποδοσφαιριστής επιθυμεί να αγωνιστεί στο πρωτάθλημά μας. Το ρεπορτάζ καταλήγει πως, ο Πέδρο θα εξετάσει προτάσεις και από συλλόγους της Πορτογαλίας, χωρίς να αναφέρει καθόλου για το ενδιαφέρον της Ομόνοιας.

Τις προσεχείς μέρες αναμένονται εξελίξεις. Εάν τελικά δεν υλοποιηθεί η μετεγγραφή του Ρούι Πέδρο, τότε ο Πάμπος Χριστοδούλου θα στραφεί σε άλλη επιλογή, με τους Κρίβετς και Μουνάφο να είναι ψηλά στη λίστα.

goalnews

Read more...
Subscribe to this RSS feed
Football_888sport betting €