Menu

Ποδόσφαιρο

Οι διαπραγματευτές!

Λώρης Κυριάκου τζιαι Αντώνης Τζιωνής: Οι διαπραγματευτές!
Ο πρώτος υπήρξε μέλος στες καταστροφικές διορισμένες διοικήσεις ενώ έσσιει τζιαι μιαν αποτυχημένη υποψηφιότητα στες βουλευτικές εκλογές με το Ακελ. Πιόνι του κόμματος. Χρόνια τώρα.
Ο δεύτερος είναι ο νυν και ο πλέον άχρηστος Πρόεδρος στην πιο καταστροφική διετία μετά του Μιλτή (επίσης διορισμένος που τους ίδιους). Επεριπαίξαν τον τζιαι οι πέτρες αλλά εδιαπραγματεύτηκεν σκληρά με τον επενδυτή. Ουδέν σχόλιο. 
Με ποιαν ιδιότητα ήταν στες διαπραγματεύσεις;
Με ποιαν ιδιότητα εν οι κατάλληλοι να μεσολαβήσουν για την μετάβαση στην «τζιαινούρκαν» εποχή; 
Απάντηση; Με την ακελική τους ιδιότητα φυσικά! 
Αφού εκαταλάβασιν ότι τούτην την φορά εν πείθουν ούτε τους εαυτούς τους, ανακαλύψαν άλλον τρόπον να ελέγχουν την ομάδα, να διασφαλίσουν τες μίζες τους τζιαι να καλύψουν τα εγκλήματα τους. 
Το ερώτημα κύριοι, έννεν εταιρεία ή όι. 
Το ερώτημα είναι:
ΚΑΘΑΡΟΙ τζιαι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ή ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ των καταστροφών μας;!
Read more...

Μας έχετε κάνει κουρέλια

 Image result for gate 9

Στην κερκίδα και πάλι για σένα, ήρθαμε πάλι για σένα, αφήσαμε πάλι οικογένεια για σένα, πληρώσαμε πάλι το 35ευρω μας για σένα, βγάλαμε τη φωνή μας πάλι για σένα, πήγαμε πάλι σπίτι πληγωμένοι για σένα, εσύ για μας πότε ρε γαμώτο? (κάπου κάποτε έγραφε το trifyllinet).

Έχετε κάνει τα όνειρα τόσων χιλιάδων ανθρώπων κουρέλια. Μπουρδέλο έπρεπε να γράφει ο τίτλος. Και μην διανοηθείτε να αρχίσετε παραμυθάκια για διαιτησίες (μπορεί να μας έκαναν γιο-γιο αλλά είναι άλλου παπά ευαγγέλιο). Έχουμε χάσει τον ύπνο μας, το έχετε καταλάβει;

Κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια εδώ και 10 χρόνια.

Η νίκες πάνω σε ανόρθωση και αέλ ή και οποιασδήποτε άλλης ομάδας, δεν ευχαριστεί τον πράσινο ΛΑΟ όταν την ίδια ώρα εχείς αποκλειστεί από το κύπελλο απο κάποια Δόξα κατωκοπίας το οποίο είναι η μόνη σου επιλογή για έξοδο στην Ευρώπη. Ντροπή ρε και μόνο ντροπή μονο στην ιδέα οτι και παλε δεν εχουμε φτάσει στο τελίκο και εχουμε αποκλειστει στους 16 αυτο το πράγμα ειναι ξεφτίλα για μια ομαδα που θελει να ονομαζεται ΟΜΟΝΟΙΑ.

Έχουμε αδειάσει και αηδιάσει. Αυτό το πράγμα που βλέπουμε σε κάθε επίπεδο, δεν μπορούμε άλλο να το αποκαλούμε ΟΜΟΝΟΙΑ. Δεν κατηγορούμε κανέναν για μίζες ή ότι έκανε οτιδήποτε εσκεμμένα (μόνο και μόνο γιατί δεν έχουμε αποδείξεις, όχι γιατί δεν το πιστεύουμε) αλλά επιτέλους, κάπου πρέπει να μπει ένα φρένο, σκεφτείτε ποια ιδεολογία διασύρεται και επιτέλους, αποδώστε τις γαμημένες τις ευθύνες και παρουσιάστε ένα πλάνο εξόδου από αυτή τη κατάσταση.

Λοιπόν θέλουμε απόδοση ευθυνών, κάθαρση, πλάνο εξόδου από τη κρίση, ΑΜΕΣΑ. Αυτό απαιτούμε, αυτό έχει ανάγκη ο ΛΑΟΣ. Τόσο απλά…Σώστε ότι σώζετε. Το χρωστάτε στον κόσμο, το χρωστάτε πάνω από όλα στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Υγ: Αυτο θα πει καταντια, αντις να πανυγηριζεί η πιο λαοφιλέστερη όμαδα στην Κυπρο πανυγηριζουν οι παικτες της Δοξας (αφου κοσμο δεν εχουν), καλα να μας καμουν!!!!!

Υγ2: Όλοι στην έκτακτη γενική συνέλευση το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018, στις 10:00 στο ξενοδοχείο «Hilton Park» στη Λευκωσία. Αν δεν το αναβάλουν

Read more...

De Ζαβού: Υπάρχει κάτι πιο σοβαρό…

Από 24sports.com.cy

Τούτες οι στιγμές είναι η χαρά του κάθε αλήτη, ρουφιάνου δημοσιογράφου. Να το ξέρεις άμα υπάρχει αίμα, πόνος, θυμός και αγανάκτηση τα μέσα μαζικής αποβλάκωσης ηδονίζονται, όπως ο «ελληναράς» με τη χολιγουντιανή ταινία «300».

Άμα δε κιόλας το «προϊόν» είναι το πλέον εμπορικό στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι όπως η Ομόνοια, τότε η χαρά των πάντων είναι ανείπωτη. Κάνεις δηλαδή την κάβλα σου πάνω στη λύπη χιλιάδες κόσμου και καθάρισες. Έβγαλες το μεροκάματο.

Από την άλλη δεν θα μπορούσε να μην ασχοληθεί κάποιος με την περίπτωση της σύγχρονης Ομόνοιας. Και δεν είναι καθόλου απλό πράγμα να αρθρογραφήσει κανείς πάνω σ’ ένα τέτοιο πολύπλοκο θέμα και να το προσεγγίσει κανείς με την απόλυτη σοβαρότητα. Δεν μπορεί επίσης να μην αποδοθούν ευθύνες σ’ όσους αναλογούν.

Ας πάρουμε τα πράγματα, από την πιο απλή διάσταση τους. Η φετινή Ομόνοια έτσι όπως δομήθηκε το καλοκαίρι, δεν άξιζε ούτε να περάσει στους οκτώ απέναντι στην «ταβέρνα». Γιατί; Γιατί πολύ απλά υπολείπεται ποιότητας. Όσο και να τη ψάξεις, όπως και αν το δεις, οι περισσότεροι παίκτες που ήρθαν φέτος ή έμειναν από πέρσι, δεν αξίζουν να εργάζονται σ’ αυτό το σωματείο.

Θες να μιλήσουμε για την άμυνα; Για τα πλάγια της; Για τον «άσσο»; Για τα χαφ; Ανασταλτικά ή δημιουργικά; Για τα εξτρέμ; Τη τύχη τους μέσα, η μοναδική ποιότητα που βρίσκεις μες στο σύνολο, είναι απόλυτη εξαρτώμενη απ’ όλους τους υπόλοιπους. Τι να σου κάνει ένας Ντερμπισάιαρ, όταν η μπάλα δεν πάει σ’ αυτόν, έτσι όπως πρέπει;

Άστο ποδοσφαιρικά. Όποιος δεν καταλαβαίνει, δεν καταλαβαίνει. Πάει και τελείωσε.

Τώρα γιατί ήρθαν όλοι αυτοί οι περίεργοι; Δεν μπορεί να μην είναι ευθύνη της παρούσας διοίκησης. Η οποία διοίκηση, μάλλον από την απειρία της, ίσως κιόλας από αδυναμία ή ασχετοσύνη, παρασύρθηκε από το μύθο του προηγούμενου προπονητή και του παρέδωσε τα κλειδιά χωρίς ποτέ να δημιουργήσει τις απαραίτητες ασφαλιστικές δικλείδες για να προστατευτεί το σωματείο. Παρασύρθηκε επίσης από τη μεγαλύτερη μάζα του «λαού» που σώνει και καλά την είδε Εβραίος στην εποχή του Μωυσή. Τα είπαμε όμως ξανά αυτά. Δυστυχώς όμως το σωματείο ακόμη την πληρώνει.

Όλα τα πιο πάνω μπορεί και να μην είναι και τα πλέον σοβαρά. Υπάρχει κάτι πολύ πιο σοβαρό από τον όποιο αποκλεισμό ή θρίαμβο της ομάδας. Η διοίκηση όχι απλά απέτυχε, αλλά έχω την εντύπωση ότι μάλλον άθελα της μικραίνει το ίδιο το σωματείο.

Γιατί να καθίσταται η Ομόνοια κλοτσοσκούφι του κάθε τυχάρπαστου διαιτητή, επόπτη ή τάχατες υπεύθυνου και να μην υπάρχει μια δυναμική και οργανωμένη αντίδραση… στο δικό μου το μυαλό μοιάζει με σιωπηλή συμμετοχή στο διαρκές έγκλημα που γίνεται εις βάρος της ίδιας της ομάδας.

Δεν μπορεί κάθε λίγο και λιγάκι να διαλαλεί για το όποιο καθεστώς υπάρχει μες στο χώρο του ποδοσφαίρου και να διατηρεί μια τέτοια απαθή στάση. Δηλαδή εάν όντως υπάρχει «καθεστώς Αποέλ», τι έκανε η Ομόνοια μέχρι στιγμής για να το πολεμήσει; Επιπλέον, αν δεν το κάνει η Ομόνοια, ποια άλλη ομάδα στην Κύπρο μπορεί να το κάνει;

Μη λέμε μαλακίες. Η αγωνιστική φθορά της ομάδας είναι πταίσμα σε σχέση με το που τοποθετούν την Ομόνοια, οι ίδιοι που τη διοικούν. Εκτός και εάν όντως, όπως ακούγεται στα καφενεία, είναι πλήρως υποδουλωμένη απέναντι στο «καθεστώς» για διάφορους λόγους, μάλλον οικονομικούς. Για πόσα όμως χρόνια ακόμη, ο Καραβίδας, ο Κίκης, ο Λούκας και οποιοσδήποτε άλλος θα είναι ισχυρότερος από την Ομόνοια;

Να στο κάνω λιανά να τελειώνουμε. Ή έχεις τα κοχόνες να σταθείς απέναντι τους με το όποιο τίμημα ή απλά ελευθερώστε την από την δειλία. Και ας πέσει δέκα κατηγορίες και όχι μία. Στο κάτω, κάτω, χίλιες φορές φτωχός και τίμιος παρά σκλάβος του όποιου μικρού ή μεγάλου καρχαρία. Με συγχωρείς, δεν υπάρχει κάτι άλλο να πούμε.

Πάμε επίσης σ’ ένα παντελώς αδιάφορο θέμα. Βγήκε η είδηση ότι ο Πέτεφ θα «φάει» τρεις παίκτες. Χέστηκε η φοράδα στ’ αλώνι. Αν είναι δυνατό σε μια τέτοια κατάσταση ο όποιος Μαρκάσα, Λόπες και Σοάρες να μοιάζουν σημαντικοί.

Εδώ μιλάμε για την πλήρη υποδούλωση του σωματείου, για την ριζοσπαστική αλλαγή που πρέπει να επέλθει επιτέλους, για τον εκσυγχρονισμό και ο κόσμος συζητά για τους Πορτογάλους. Καλά λέει ο λαός μας… ότι πάθουμε εν που τη κελλέ μας σε τούτο τον τόπο.

Επιτέλους λίγη σοβαρότητα. Λίγη…

 

Read more...

Ο Νταμπίζας τζιαι τα πειστήρια…

Αποτέλεσμα εικόνας για ΝΤΑΜΠΙΖΑΣ

Ίνταλως το λαλεί η παροιμία;

«Όπως ο…». Όι, εν άλλη τούτη.  

Αα, έτην. «μιλούν όλοι, μιλούν τζι οι κώλοι!». Α, τζιαι τούτη «απόν αντρέπεται, ο κόσμος εν δίκος του.»

Λαλεί ο άνθρωπος για τον Μιλόγεβιτς, «Πουλάει λαϊκισμό».

Ρε μαννοκίκκυρε Νταμπίζα, για ίντα λαικισμό μιλάς; Εν τζι εν εκλογές δαμέ. Εν τζιαι μιλά ο νικολάκης που την Στράκκα. Εν τζιαι ψηφίζει κανένας δαμέ. Ο Μιλόγεβιτς εν προπονητής στον Ερυθρό. Το ίντα που πιστεύκει ο Ομονοιάτης για το πρόσωπο του, ούτε τον ενδιαφέρει, ούτε του επηρεάζει την ζωή τζιαι την καριέρα του. Βλακούι.

Είπες για τον Ασίς. Έχουμεν 2 δεδομένα:

Ασίς επί Μιλόγεβιτς. Έφηβος τζιαι να κρατά την ΟΜΟΝΟΙΑ που το σσιερούι.

Ασίς επί Νταμπίζα. Παρελθόν! Το πώς τζιαι το γιατί, είπεν το ο ίδιος ο Ασίς σε σχόλιο του σε κοινωνικό δίκτυο. Βλακούι.

Όσο για τες συναντήσεις τζιαι συμβόλαια…μαλακίες. Το αποτέλεσμα εν τζιαμέ. Βλακούι.

Τζιαι εν έμεινες ως τζιαμέ… έθελες να πάεις τζιαι ένα βήμα πάραπανω. Να δώκεις τζιαι πειστήρια για το έργο σου (ποιο;;;) που επιτέλεσες στη θητεία σου στην Βασίλισσα.

Πειστήρια…τζιαι το όνομα αυτών….Φάνος Κατελάρης.

Ρε βλακούι. Έφερες 15 παίχτες τζιαι ένα προπονητή που εν εκλωτσήσαν. Εκάμαμεν την σσιειρόττερη χρονιά της ιστορίας μας τζιαι τα πειστήρια σου εν ο Κατελάρης; Ο Κατελάρης, ρε βλακούι;

Απλά σκάσε, μούλλωννε, τζιαι μεν ξανά ασχοληθείς με την ΟΜΟΝΟΙΑ. Βλακούι.

Αλλά εν τζιαι φταίεις εσού.

Εσύ ήσουν ακόμα ένας περαστικός-πληγή στο σώμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, την πόρτα της οποίας άνοιξεν σου την φαρδιά τζιαι πλατιά ο πραγματικός καρκίνος που κατασπαράσσει το σώμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Η βαλτή τζιαι ανίκανη διοίκηση.

Που για ακόμα μιαν φορά δηλώνει απούσα στον δημόσιο διάλογο.

Που για ακόμα μιαν φορά χώνεται πίσω που το δάκτυλο της.

Που για ακόμα μια φορά αποδεικνύει την ακαταλληλότητά της να διοικεί το μεαλύττερο σωματείο της Κύπρου.

Δώστε λλίη προσοχή να δείτε ίνταλως πάει το πράμα:

Η διοίκηση μιλά τζιαι βάλει στην θέση του τον κ.Νταμπίζα.

Ο Νταμπίζα απαντά.

Φκαίννουν στην επιφάνεια άλλες πτυχές τζιείντης περιόδου. Ακούνται με άλλα λόγια αλήθκειες.

Αλήθκειες για μίζες, παίχτες-φαντάσματα, κακοδιαχείριση, άνθρωποι σε θέσεις κλειθκιά που ενι ξέρουν να φκάλουν τα μμάθκια τους, συμφωνίες κάτω που το τραπέζι ζημιογόνες για την ΟΜΟΝΟΙΑ κτλ. κτλ.

Τζιαι ποιος φοάται τες αλήθκειες παραπάνω που ούλλους τους εμπλεκόμενους;

Ο Νταμπίζας; Ο Μιλόγεβιτς; Ο Ασίς; Ή η Διοίκηση;

Ανίκανοι τζιαι ψεύτες.

Read more...

Κάτι βρωμεί….με τον Τουρέ

Αποτέλεσμα εικόνας για toure blati

Αν ανατρέξουμεν στην περσινή χρονιά, παρόλο που το αποφεύγουμεν για προφανείς λόγους, τζιαι προσπαθήσουμεν να έβρουμεν 1-2 θετικά στοιχεία εννα δυσκολευτούμεν. Εννα δυσκολευτούμεν ώσπου να πάει ο νους μας πάνω στον Τουρέ.

Ήρτεν στην ΟΜΟΝΟΙΑ αθόρυβα τζιαι χωρίς περγαμηνές. Κάποια στιγμή εκράταν το κέντρο μόνος του:

Ευκίνητος, τριμπλαδόρος, μαχητικός, γλήορος. Ένας σύγχρονος μεσοαμυντικός.

Ηλικία; 23 χρονών (φέτος).

Τούτα τα στοιχεία εν τα είδεν μόνον η Κύπρος τζιαι οι ΟΜΟΝΟΙΑτες. Ο Τουρέ ήταν βασικός τζιαι αναντικατάστατος με την εθνική του ομάδα στον Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Έπιαεν την Μπουρκίνα Φάσο που το σσιερούι τζιαι επήρεν την ως τον τελικό.

Εσκεφτήκαμεν ότι αν μη τι άλλο, έχουμεν έναν παίχτη-επένδυση για του χρόνου: είτε που αγωνιστικής πλευράς (την αξία του έδειξεν μας την) είτε που μεταγραφικής (δεδομένου των οικονομικών προβλημάτων, με ένα σεβαστό πόσο ήταν να γίνει το deal).

Ξαφνικά τζιαι κατά τον προγραμματισμό ακούσαμεν ότι ο Τουρέ εν εκτός πλάνων του Πάμπου.

Ακούστηκεν ότι έκαμε πειθαρχικά παραπτώματα, ότι εν ήρτεν στην ώρα του στην προετοιμασία, ότι…, ότι…, ακόμα τζιαι ότι…. εν εμίλαν καλά αγγλικά (άλλωστε ίνταλως να σιουττάρεις σωστά άμαν ενι ξέρεις να πεις θκιο κουβέντες στα αγγλικά;;).

Ακολούθως, εδώθηκε του χρόνος να έβρει ομάδα, εγυρέψαν να τον δώκουν δανεικό, εσκεφτήκαν να τον φέρουν πίσω…τίποτε!

Ο πολλά υποσχόμενος Τουρέ του τελικού του Κόπα Άφρικα, εκτός πλάνων, εκτός ομάδας: να προπονείται μόνος του τζιαι να πιερώνεται (ριάλλια πολλά για να πετάσσουμεν).

Παράλληλα με τον Τουρέ τζιαι ο Βύντρα. Βίοι αντίθετοι όμως. Ο ένας στο απόγειο της καριέρας του, ο άλλος λλίο μετά…την προσγείωση.

Είπαμεν «Άτε, εν τα βρίσκουν με τον προπονητή τζιαι τη διοίκηση». Συμβαίνουν τούτα…

Εφτάσαμεν όμως αισίως στο 2018. Η ομάδα εν θωρκέται. Υποφέρουμεν στην μεσο-αμυντική μας λειτουργία. Ο προηγούμενος προπονητής έκοψε λάσπη. Ριάλια εν έσσιει. Αφού πιερώννουμεν τους που τους πιερώννουμεν, ας έρτουν πίσω.

Ο Βύντρα επανεντάχθηκεν. Εβρέθηκεν η χρυσή τομή τζιαι επανεντάχθηκεν. 37 χρονών αλλά «έσσιει να προσφέρει». Τζιαι μπορεί, όντως, να προσφέρει. Τίποτε εν αποκλείεται.

Το μέαλο ερωτηματικό τζιαι αγωνία εν για τον Τουρέ. Είπαμεν, εν 23 χρονών. Ξέρει πολλά κιλά μάππα. Έσσιει εμπειρία τελικού Κόπα Άφρικα. Πέρσι έδειξε ενδιαφέροντα στοιχεία.

Να σημειώσουμε δαμέ ότι έχουμεν 2 παίχτες στην ίδια θέση (έναν περσινό τζιαι ένα φετινό), οι οποίοι εν θωρκούνται. Ο λόγος για τους Μπρέβεν τζιαι Μαδούρο.

Η λογική τζιαι τα μάθκια μας λαλούν το προφανές: Ο Τουρέ έσσιει να προσφέρει. Εν περιουσιακό στοιχείο τζιαι πολλά υποσχόμενο, μάλιστα.

Αν ήμασταν οποιαδήποτε άλλη ομάδα, ήταν να γίνει το αναμενόμενο. Να φύει δηλαδή κάποιος (όι απαραίτητα παίχτης της ίδιας θέσης) για να πλασαριστεί στη θέση του ο Τουρέ.

Είμαστεν η ΟΜΟΝΟΙΑ, όμως. Τίποτε εν λειτουργεί με βάση τη λογική.

Έχουμεν μιαν Διοίκηση απούσα. Που ενενν ικανή να διαχειριστεί ούτε τα απλά τζιαι εύκολα

Ή συμβαίνει κάτι άλλο, που για ακόμα μια φορά εννα μείνει στα σκοτεινά συρτάρκα της Παπανικολή;

Ακόμα μια φορά εις βάρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Ακόμα μια φορά κατώτεροι των περιστάσεων.

Ακόμα μια φορά μούγκα.

Τζιαι για να εξηγούμαστεν. Ο Τουρέ ας θέλει να μείνει, ας θέλει να φύει. Τζιείνο που μας ενδιαφέρει είναι να φκει κερδισμένη η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Το άρθρο κανονικά ετέλειωνεν με την παραπάνω φράση αφού εγράφτηκεν πριν το ματς με τον ολυμπιακό στο Μακάρειο. Για τεχνικούς λόγους εν εκατέστη δυνατόν να αναρτηθεί.

Πάμε στην ουσία. Ο Πέτεφ εδήλωσε:

«Θέλω ποδοσφαιριστή με διαφορετικό προφίλ από τον Τουρέ. Έχει κι αυτός το ίδιο πρόβλημα με τον Βύντρα, αφού δεν έπαιζε έξι μήνες. Προτιμώ να πάρουμε παίκτη που να είναι έτοιμος να βοηθήσει. Μπορεί να γίνει αλλά και μπορεί να μη γίνει. Βλέπουμε αρκετούς ποδοσφαιριστές και προσπαθούμε να δούμε αν θα μπορούν να μας βοηθήσουν αμέσως. Είναι πιο δύσκολο να τους βρεις τώρα σε σχέση με το καλοκαίρι»

Τι μας είπεν ο Πέτεφ;

α) θέλει στυλ διαφορετικό που τον Τουρέ.

- Αργό, δυσκίνητο τζιαι περαστικό; Έχουμεν 2 πουτούτους. Μπρέβεν τζιαι Μαδούρο. Έβαλεν τους. Εν ετάραξαν. Όπως εν εταράξαν την προηγούμενη φορά, την πρό-προηγούμενη τζιαι πάει λέγοντας.

β) Δεν έπαιζεν για έξι μήνες (όπως τον Βύντρα).

- Ο Βύντρα επανεντάχτηκεν όμως. Ε ναι. Ένας 37χρόνος επανέρχεται μετά που μεγάλο διάστημα απουσίας πιο εύκολα που έναν 23χρόνον. Επίσης αποτελεί τζιαι επένδυση. 37χρονών. Πάνω στα άρπουλα του.

γ) Προτιμώ να πάρουμε παίκτη που να είναι έτοιμος να βοηθήσει. Μπορεί να γίνει αλλά και μπορεί να μη γίνει.

- Αφού ενι ξέρεις αν θα τα καταφέρεις. Τούτον πιερώνουμεν τον. Κολλιεί μας να μπει τζιαι αν δεν σου κάμνει, να μεν παίζει;

δ) Είναι πιο δύσκολο να τους βρεις τώρα σε σχέση με το καλοκαίρι

- Αφού εν πιο δύσκολο γιατί εν φέρνεις πίσω κάποιον που ξέρουμεν την αξίαν του ακόμα τζι αν δεννεν έτοιμος;!

Κ. Πέτεφ καταλαβαίνουμεν ότι η θέση σου εν δύσκολη. Τα ψέματα όμως έχουν κοντά ποδάρκα.

Εννα φκει κανένας να πει την αλήθκεια μια φορά; Ρητορική η ερώτηση.

Ανίκανοι, ψεύτες τζιαι επικίνδυνοι.

ΥΓ: Τακτακαλά, ρούφα!  

Read more...

Πόσο χέστης μπορεί να είσαι;

Αποτέλεσμα εικόνας για tzionis

Πόσο χέστης* μπορεί να είσαι;

Ο άνθρωπος τούτος εν άηκε κανέναν σταθμό, κανάλι, εφημερίδα, περιοδικό, σάιτ τζιαι πάει λέγοντας, που να μεν φκει να μιλήσει για το πλάνο του, για την αναγέννηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, για την πετυχημένη μεταγραφική περίοδο του καλοτζιαιρκού, για την σιουρκά του, για την εμπιστοσύνη στο πλάνο, για την εμπιστοσύνη στον προπονητή, για το επιστημονικά καταρτισμένο τζιαι άξιο προσωπικό που πλαισιώνει την ομάδα.

Κάποια στιγμή, μετά που ένα τραγικό λάθος (ή μάλλον κατά παραγγελία «λάθος») του λάισμαν απέναντι στην Αλκή τον Σεπτέμβρη είπεν μας τζιαι το αμίμητο:

«Εγώ υποσχέθηκα αν δεν κάνω τη δουλειά μου καλά φέτος κι αν η ομάδα μου δεν έχει καλύτερα αποτελέσματα από τα περσινά, θα πάω σπίτι μου».

Πριν φτάσουμεν στις 3 Γεννάρη 2018 τζιαι τες τελευταίες του δηλώσεις μετά που απουσία 4 μηνών, εμεσολάβησαν τα εξής γεγονότα:

Η ομάδα εν θωρκέται.

Η μια ήττα ακολουθεί την άλλην. Η μια απώλεια βαθμών την άλλη τζιαι με τούτα τζιαι με τζιείνα είμαστεν 7οι. Ναι, 7οι.

Η άμυνα μας εν για τα παναύρκα.

Εφέραμεν έναν παίχτην αιώνια τραυματία, τον οποίον πιεριώνουμεν.

Αφήκαμεν εκτός έναν αμυντικό γιατί εν μας έκαμνεν, τον οποίον φυσικά πιερώνουμεν. ΄

Έσσιει κόμα, πομείνετε…

Αφήκαμεν εκτός έναν μέσο γιατί εν μας έκαμνεν επειδή ήταν απειθάρχητος (παρόλο που ήταν με διαφορά ο πιο υποσχόμενος μας παίχτης πέρσι αλλά…whocares?), τον οποίον φυσικά πιερώνουμεν.

Έφυεν ένας εξτρέμ γιατί εν άντεχεν άλλον.

Έφυεν ο σσιειρόττερος πορτάρτης των τελευταίων χρόνων (παρόλο που εν επιστεύκαμεν να έσσιει σσιειρόττερον που τον προτελευταίον), αφού φυσικά έπιαεν τζιαι την αποζημίωση.

Πάει ακόμα…

Εθκιώξαμεν τον προπονητή, για τον οποίο μας τα έκαμεν φράππες ο κύριος πρόεδρος.

Εθκιώξαμεν τον αρχισκάουτερ Ρούι Τζούνιορ των πετυχημένων μεταγραφών.

Ο νέος προπονητής αποφάσισεν (100% δική του απόφαση…εν πιστεύκετε; Σίουρες κουβέντες λαλώ σας) ότι κάμνουν του τελικά ο γέρος ο Βύντρα τζιαι ο απειθάρχητος Τουρέ (ναι, τζιείνους που πιερώννουμεν τζιαι εκάθουνταν)

Α, τζιαι κάτι τελευταίο…

Μετά την παραίτηση ενός μέλους που το Συμβούλιο εκαλέστηκε για να αναπληρώσει την θέση ο πρώτος επιλαχόντας, Νικόλας Βαλανίδης. Δεδομένου ότι ο Νικόλας έσσιει πρόθεση να βοηθήσει τζιαι όι να κάμνει την μαριονέττα, έθεσε κάποια ερωτήματα στη Διοίκηση πριν δεχτεί τη θέση στο Συμβούλιο. Να συνεχίσω; Εννοείται ότι ακόμα καρτερά! Όπως καρτερούμεν τζιαι ‘μεις.

Τζιαι κάτι ψιλό ασήμαντο τζιαι καθημερινό. Έφαες 5 κομμάθκια που μια κάποιαν αεκ!!

Ναι, μετά που τούτα ούλλα, ο πρόεδρος του λαοφιλέστερου σωματείου της Κύπρου, εν εξαφανισμένος. Μηδέν σημεία ζωής. Ούτε μια δήλωση. Ούτε μιαν εμφάνιση. ΤΙΠΟΤΕ. Μούγγα! Για ανάληψη ευθυνών, ούτε λόγος!

Τζιαι το ανέκδοτο, γίνεται πραγματικότητα!!

3 του Γεννάρη 2018, μετά που πάνω-κάτω 4 μήνες απουσίας.

Ο άνθρωπος, εκαρτέραν να κάμουμεν 1-2 νίκες για να ξηάσουμεν τα ρεζιλίκκια τζιαι να καλμάρουμεν πριν να φκει τζιαι να μας μιλήσει!

Αντιλαμβάνεστε για ίντα κοροϊδία ζούμε;

Αντιλαμβάνεστε για πόσο ηλίθιους μας έχουν;

Αντιλαμβάνεστε με ίντα σαΐνια έχουμεν να κάμουμεν;

Μα ποιος σας παρατζιέλλει ολάν; Ποιος σας μαθαίνει τούτα τα επικοινωνιακά (ο λαός να τα κάμει!) τρικ;

Εν θα ασχοληθώ πολλά με το περιεχόμενο των δηλώσεων. Εχάθηκεν η αξιοπιστία προ πολλού τζιαι ό,τι τζιαι να πείτε, εν λόγια του αέρα.

Εννα σταθώ μόνο σε τούτο:

«έχουμε την υποχρέωση να πάμε και να δουλέψουμε μέχρι το τέλος της θητείας μας και να πάμε στη γενική συνέλευση και τα μέλη να μας κρίνουν»

Ο λάισμαν έσφαξεν μας τζιαι έπρεπε να παραιτηθεί επί τόπου, σωστά;

Εσάς εν σας κανεί 1μιση σαιζόν για να καταλάβετε ότι ΕΝ ΚΑΜΝΕΤΕ; Ότι ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ;

Εκτός τζι αν έσσιετε άλλες προτεραιότητες…

*Υπάρχουν πιο κατάλληλες λέξεις τζιαι συγκεκριμένα μια. Προσθέστε ελεύθερα.

Read more...

Ο ψεύτης τζιαι ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο σσιέρουνται

Σχετική εικόνα

Ο ψεύτης τζιαι ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο σσιέρουνται.

Λάθος! Στην ΟΜΟΝΟΙΑ έσσιει τουλάχιστον 15 χρόνια…με αποκορύφωμα το φετινό.

Ένα 2017, γεμάτο ψέματα, κούφιες υποσχέσεις τζιαι πολλήν απογοήτευση. Τα ίδια επαναλαμβανόμενα λάθη με τους ίδιους πρωταγωνιστές:

ΒΑΛΤΟΙ, ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ, ΆΣΧΕΤΟΙ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ, ΨΕΥΤΕΣ.

Με μιαν απλή φράση:

Στ’ανάθθεμα! Τζιαι στο 2017 τζιαι στα καλοθελητές του!

Η ευτζιή μας για το 2018 εν μια, τζιαι απλή:

Η ΟΜΟΝΟΙΑ πάνω που ούλλα τζιαι που ούλλους!

Χρέος ούλλων μας να αντικρίσουμεν την πραγματικότητα κατάμματα τζιαι να βάλουμε προτεραιότητες.

Θέλουμεν την ΟΜΟΝΟΙΑ δυνατή;

Θέλουμεν την ΟΜΟΝΟΙΑ πρωταγωνίστρια;

Θέλουμεν την ΟΜΟΝΟΙΑ να προκαλεί τρόμο στο πέρασμά της;

Θέλουμεν την ΟΜΟΝΟΙΑ να μας κάμνει περίφανους;

Θέλουμεν την ΟΜΟΝΟΙΑ, ΟΜΟΝΟΙΑ;

Ή θέλουμεν την κομπάρσο στες ορέξεις του κάθε καραγκιόζη εντός τζιαι εκτός οικοδομήματος;

Ας αναλάβουμε τες ευθύνες μας, λοιπόν! Σε συλλογικό αλλά τζιαι προσωπικό επίπεδο.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΑ!

ΧΡΟΝΙΑ ΧΑΡΑΣ ΤΖΙΑΙ ΥΓΕΙΑΣ!

ΟΜΟΝΟΙΑ Σ’ΑΓΑΠΩ!

Read more...

Αναζητείται πρόεδρος με ευθιξία

Αποτέλεσμα εικόνας για Antonis tzionis

Αναζητείται ο πρόεδρος της λαοφιλέστερης ομάδας του νησιού.

Κ. Τζιωνή, ως τον Αύγουστο, εν άηκες μέσο ενημερώσης που να μεν δώκεις συνέντευξη, που να μεν φκεις να μιλήσεις για το πλάνο σου, να μιλήσεις για το πόσο εδούλεψε ο προγραμματισμός, για το πόσο πιστεύκεις στον Πάμπο, για το πόσο σίουρος είσαι για το ρόστερ, για το πόση καλή τζιαι μεθοδική δουλειά έγινε για να τζιυλήσουν ούλλα ομαλά τζιαι να έχουμε μιαν ανταγωνιστική ομάδα που εννα παλεύκει τζιαι να διεκδικά.

Εν έμεινες όμως ως τζιαμέ. Την τελευταία φορά που σε ακούσαμεν, ήσουν έξαλλος με τον λάισσμαν. Όπως ούλλοι μας άλλωστε. Πάνω στα νεύρα σου, την ώρα που βράζει το γαίμαν είπες κάτι. Ή μάλλον είπες τα ΟΥΛΛΑ.

Είπες τζιείνο που εθέλαμεν να ακούσουμεν. Τζιείνο που έπρεπε να ειπωθεί. Τίποτε παραπάνω, τίποτε λλιόττερο.

Εμίλησες για ευθιξία. Εμίλησες για ευθύνες. Εμίλησες για σσιλιάες λαού που δικαιούται τον σεβασμό όλων. Εμίλησες για παραιτήσεις. Τζιαι είπες κατά λέξη:

«Εγώ υποσχέθηκα αν δεν κάνω τη δουλειά μου καλά φέτος κι αν η ομάδα μου δεν έχει καλύτερα αποτελέσματα από τα περσινά, θα πάω σπίτι μου».

Είπες δηλαδή τα αυτονόητα!

Πού τότε όμως εν σε ξανά είδαμε, ούτε σε ξανά ακούσαμεν! Μέσα σε τρεις μήνες ούλλα όσα είπες εκατέρρευσαν σαν χάρτινος πύργος:

- Ρόστερ για κλάματα:

Πορτάρτης-φάντασμα, παίχτες αιώνια τραυματίες, παίχτες κατώτεροι των προσδοκιών. Αποχωρήσεις μετά που 5 μήνες παρουσίας (Οι πρώτες επιλογές μας που τους εκαρτερούσαμεν τζιαι ετζιυνιούσαμεν πόσο τζιαιρό)

-Προπονητής-εγγύηση ήδη παρελθόν:

Έκτισες ολόκληρη την εκστρατεία σε ένα προπονητή. Τόνους μελάνια για τον Πάμπο τζιαι το πλάνο-εγγύηση που έσσιει. Τόνους μελάνια για την τυφλή εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του τζιαι το επιτελείο του. Τόνους μελάνια για πλήρη στήριξη, για μέχρι τέλους στήριξη.

Τζιαι καταλήγω σιγά σιγά.

Κ. Τζιωνή, έφκα τζιαι πέ μας επιτέλους ίνταπου επήε σωστά. Κάμε μιαν μίνι ανασκόπηση της περιόδου που ηγείσαι τούντου σωματείου που κουβαλά στες ράσσιες του τη μισή Κύπρο.

Σε ποιους τομείς επετύχετε ως διοίκηση;

Σε ποιους τομείς εκάμετε τη διαφορά σε σχέση με τους προηγούμενους;

Σε ποιους τομείς είσαστεν ευχαριστημένοι με το οικοδόμημα που λέγεται ΟΜΟΝΟΙΑ;

Δαμέ είμαστεν.

ΠΟΙΟΣ έσσιει που εσάς την ευθιξία (ΛΟΓΙΑ δικά σου, πρόεδρε) να πάει ΕΣΣΟ του; Να μας αδειάσει τη γωνιά; Να πει εν κάμνει; Να παραδεχτεί ότι συνεχίζει να καταστρέφει τζιείνο που ίσως, αγαπούμε παραπάνω μες τούντο τόπο;

ΠΟΙΟΣ έσσιει την ευθιξία να φκει να μας πει μιάν, μιαν αλήθκεια; Να μας απαντήσει στα ίσσια μιαν που τες εκατοντάδες ερωτήσεις που μας ταλανίζουν;

ΠΟΙΟΣ έσσιει την ευθιξία να φκει τζιαι να πει, αποτύχαμε, τωρά εν η σειρά σας να προσπαθείσετε;

ΠΟΙΟΣ ρε;!

Ακούει κανένας; Ακουει;;;!

ΥΓ: Απιέρωτοι 4 μήνες οι παίχτες;

Ψεύδη! Αφού διαψεύδει το η διοίκηση.

Ναι ρε, αλλά εννεν η πρώτη φορά που φεύκει κάποιος τζιαι δηλώνει για στάση πληρωμών.

Ρε φίλε, εν πελλάρες. Η διοίκηση εδιάψευσεν το.

Καληνύχτα.  

ΥΓ1: Νίκη με την Πάφο στο ΓΣΠ τζιαι κάποιοι ανακουφίστηκαν. Μιλούν για ανάκαμψη. Ακόμα ένα δείγμα απελπισίας. Γυρεύκουμε που κάπου να πιαστούμεν, δυστυχώς.

ΥΓ2: Καλές Γιορτές σε ούλλους. Τουλάχιστον εννα προσπαθήσουμεν...

Read more...

Είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ… ηλίθιε

Αποτέλεσμα εικόνας για omonoia

Γράφει ο Χρίστος Ζαβος του 24sports.

Μπαμ!!! Προσγείωση και μάλιστα ανώμαλη στην πραγματικότητα. Την πραγματικότητα την οποία χιλιάδες κόσμος εγκατέλειψε εδώ και μήνες. Που ζούσε σε μια πλάνη.Φτάνοντας μέχρι και στο σημείο να σμικρύνει το μέγεθος της ίδιας του της ομάδας, γιγαντώνοντας μια απειροελάχιστη οντότητα σε σχέση με αυτή του σωματείου. Είτε αυτή λέγεται Πάμπος, Μουρίνιο ή Μακάριος.

Από τον πρόεδρο που έσπευσε να «κατοχυρώσει» ως προσωπική την επιτυχία πρόσληψης του Πάμπου (αν είναι δυνατόν) μέχρι και τον τελευταίο οπαδό που περίμενε τον Μεσσία. Αυτόν που θα έρθει και θα λυτρώσει ολόκληρο τον πράσινο πλανήτη.Και το χειρότερο δε, κάποιοι εμμένουν στο Μεσσιανισμό σαν καλοί Χριστιανοί- Ομονοιάτες που είναι. Να έρθει ο Τιμούρ, ο Κώστας, ο Τόνι, ο Γκουαρδιόλα … η σάρα και η μάρα.

Είναι η Ομόνοια ηλίθιε και είναι το μεγαλύτερο μαγαζί της Κύπρου. Ή το κατανοείς και ελίσσεσαι ανάλογα ή μείνε εκεί να υπηρετείς τα συμφέροντα του οποιουδήποτε παίζοντας με τον πόνο χιλιάδων ανθρώπων.

Είναι όμως η Ομόνοια, ηλίθιε. Είναι ο οργανισμός που κουβαλά το πρόβλημα, δεν είναι θρησκεία καταγεγραμμένη σε «ιερά» βιβλία.

Είναι η δομή του ή αν θες το dna του. Αυτό που αλλοιώθηκε με τα χρόνια. Αυτό που σε έχει καταστήσει οπαδό που γουστάρει απλά και μόνο να κερδίζει τον ΑΠΟΕΛ. Που βλέπει παντού εχθρούς. Αυτό που σε κάνει να βολεύεσαι με τον κάθε τυχάρπαστο ποδοσφαιριστή που καλείται ν’ αγωνιστεί με το τριφύλλι στο στήθος. Αυτό που στην τελική σε κάνει να πιστεύεις ότι ο κάθε Πάμπος θα σε πάει στη Γη της Επαγγελίας.

Είναι όμως η Ομόνοια, ηλίθιε. Η μεγάλη ομάδα που εμείς οι σαραντάρηδες, μικρότεροι, φοβόμασταν κάθε φορά που πηγαίναμε στο γήπεδο. Είναι η λαοφιλέστερη ομάδα του νησιού. Είναι αυτή που όταν φωνάζεις «Λαός» δονείται η χλωρίδα και η πανίδα του περίγυρου.

Είναι η Ομόνοια ηλίθιε και είναι πλέον πασιφανές ότι κάτι γίνεται λάθος. Μάλλον δεν υπάρχουν αυτοί οι μηχανισμοί που θα οχυρώσουν το σωματείο. Συμφωνώ ότι η Ομόνοια τα τελευταία χρόνια υπήρξε στόχος του ποδοσφαιρικού κατεστημένου. Μακάρι να συζητάγαμε τούτο το σημείο. Αυτό θα σήμαινε ότι τα πράγματα λειτουργούν όπως πρέπει και διάφοροι «βάρβαροι» την πολεμούν. Δεν είναι όμως το πρόβλημα οι «εχθροί».

Το πρόβλημα φαίνεται να είναι εντός του σωματείου. Η λήψη αποφάσεων, ο τρόπος διαχείρισης του ποδοσφαιρικού τμήματος, οι συνθήκες που υπάρχουν γύρω από την ζωή των ποδοσφαιριστών ή ακόμη και των προπονητών. Οι ελιγμοί και οι κινήσεις εντός του ποδοσφαιρικού παζαριού. Η Γενική Συνέλευση των μελών που έρχεται από το παρελθόν και αποφασίζει για το μέλλον.

Είναι αλήθεια ότι ακόμη η Ομόνοια δεν έχει ακόμη απαλλαγεί από το κόμμα. Δεν γνωρίζω αν στην τελική μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο, αφού ιδιαίτερα οι παλαιότερες γενιές των οπαδών, θεωρούν τους δύο οργανισμούς το ένα και το αυτό.

Είναι όμως η Ομόνοια ηλίθιε που πρέπει να εκσυγχρονιστεί. Να θέσει άλλες βάσεις πιο επαγγελματικές. Να μπουν ορεξάτοι μέσα, αν θες και λαμόγια, αφού αυτά είναι που επιβιώνουν στο χώρο του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Πλέον το ποδόσφαιρο έχει πάρει μια άλλη μορφή. Πιο επαγγελματική, πιο ψυχρή, περισσότερο της άγριας μπίζινας παρά οτιδήποτε άλλο. Το ότι η Ομόνοια αντιπροσωπεύει συγκεκριμένες αρχές, δεν μπορεί να αποτελεί σήμα κατατεθέν στον τρόπο λειτουργίας της. Και η Μπαρτσελόνα είναι σύμβολο δημοκρατίας / αντίστασης, τη διαχείριση της όμως ανέλαβαν τεχνοκράτες, επιχειρηματίες που σκοπό έχουν το οικονομικό κέρδος. Πρέπει επιτέλους να αποσαφηνιστούν κάποια δεδομένα, εάν αυτή η ομάδα θέλει να προκόψει.

Είναι η Ομόνοια ηλίθιε του κόμματος, που την κρατάς δέσμια στα δικά σου μικροκομματικά συμφέροντα. Άνοιξε τις πύλες επιτέλους να μπουν μέσα άνθρωποι, όχι επαναστάτες, ούτε σώνει και καλά ηθικοί. Άτομα που αγαπούν ή όχι την Ομόνοια και έχουν σκοπό να κερδοσκοπήσουν άμα λάχει. Είναι ο καπιταλισμός ηλίθιε και δυστυχώς ή συμπορεύεσαι μαζί του ή απλά μένεις και παρακολουθείς. Στο κάτω, κάτω για ομάδες μιλάμε στον άγριο επιχειρηματικό κόσμο του ποδοσφαίρου. Αυτή είναι η αλήθεια, δυστυχώς.

Άμα θες κοινωνικές ή πολιτικές μάχες, υπάρχουν άλλα ειδών γήπεδα, να παλέψεις. Στο ποδόσφαιρο έτσι όπως έχει εξελιχθεί δεν σηκώνει ιδεολογίες ως προς τον τρόπο που εμπλέκεσαι ή διαχειρίζεσαι καταστάσεις. Ή είσαι επαγγελματίας ή τρως τα μούτρα σου. Δεν έχει «μα», ούτε «μου».

Η παρούσα διοίκηση το μόνο που έχει να κάνει τούτη τη στιγμή είναι να διαφυλάξει όσο γίνεται την ηρεμία του ποδοσφαιρικού τμήματος. Να επιλέξει έναν προπονητή που ακόμη και αν πετύχει, να μην αποτελεί το Α και το Ω για την ομάδα.Όποια και να είναι τα αποτελέσματα, θετική ή αρνητικά, πρέπει όλη η προσπάθεια να επικεντρωθεί στην αλλαγή μοντέλου.

Κάποιοι να βάλουν νερό στο κρασί τους και να δουν επιτέλους τη σκληρή πραγματικότητα. Ας υπάρξει μια συνεργασία μεταξύ του «κράτους-κόμματος» με τον ιδιωτικό τομέα. Σιγά, σιγά να δημιουργηθούν οι συνθήκες που θα δελεάσουν τον πρόεδρο-λαμόγιο να αναμειχθεί. Να εκμεταλλευτεί τούτο το μέγεθος σε τούτο το συγκεκριμένο περιβάλλον.

Είναι η Ομόνοια ηλίθιε και είναι το μεγαλύτερο μαγαζί της Κύπρου. Ή το κατανοείς και ελίσσεσαι ανάλογα ή μείνε εκεί να υπηρετείς τα συμφέροντα του οποιουδήποτε παίζοντας με τον πόνο χιλιάδων ανθρώπων.

Read more...

Πρόεδρε!

Πρόεδρε, μια διόρθωση τζιαι μιαν απαίτησην!


Άμαν κάμνεις λάθος, ίσως τζιαι να μεν τζιοιμάσαι, ξέροντας τι κακό επροκάλεσες τζιαι την αδικία που επέτρεψες να γίνει.
Άμαν εκτελείς διαταγές σε εντεταλμένη αποστολή, τότε τζιοιμάσαι τζιαι τζιοιμάσαι σαν πουλλούι. Ξέρεις ότι εννα γίνει σάλος. Χώνεσαι μια-θκυο εφτομάες. Σβήνεις Facebook. Απενεργοποιείς σχόλια. Βάλλεις τζιαι 2-3 μέρες άδεια που τη δουλειά. Εκτός τζι αν είσαι μάστρος (π.χ. Διατροφολόγος), οπότε εν έσσιεις να δώκεις εξηγήσεις. Στο μεσοδιάστημα, τυχαία, εντελώς τυχαία, μπορεί να αυξηθεί κατά κάποια μηδενικά ο τραπεζικός σου λοαρκασμός.
Αντί να ρωτάς τον βοηθό τζιαι το κάθε πιόνι τούντου σαπιμένου συστήματος που λέγεται κυπριακό ποδόσφαιρο, πήαιννε κατευθείαν στον μάστρο τους.
Ά, τζιαι να πω τζιαι κάτι τελευταίο. Την επόμενη φορά, γιατί εννα υπάρξει τζιαι συνέχεια, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝ να μπεις μες το γήπεδο τζιαι να αποσύρεις την ομάδα. Δίχως δεύτερη σκέψη. Δίχως να σκεφτείς κανονισμούς, διατάξεις τζιαι μαλακίες.
Έσσιεις τα κκότσια να το κάμεις; Εμείς έχουμεν τα κκότσσια να σε στηρίξουμεν ως το τέλος. Να γίνουμεν τοίχος προστασίας. Αν όμως εν τα έσσιεις…εν χρειάζεσαι να σου το πω. Ξέρεις.

Φιέρο

Read more...
Subscribe to this RSS feed
Football_888sport betting €