Menu

Αναζητείται πρόεδρος με ευθιξία Featured

Αποτέλεσμα εικόνας για Antonis tzionis

Αναζητείται ο πρόεδρος της λαοφιλέστερης ομάδας του νησιού.

Κ. Τζιωνή, ως τον Αύγουστο, εν άηκες μέσο ενημερώσης που να μεν δώκεις συνέντευξη, που να μεν φκεις να μιλήσεις για το πλάνο σου, να μιλήσεις για το πόσο εδούλεψε ο προγραμματισμός, για το πόσο πιστεύκεις στον Πάμπο, για το πόσο σίουρος είσαι για το ρόστερ, για το πόση καλή τζιαι μεθοδική δουλειά έγινε για να τζιυλήσουν ούλλα ομαλά τζιαι να έχουμε μιαν ανταγωνιστική ομάδα που εννα παλεύκει τζιαι να διεκδικά.

Εν έμεινες όμως ως τζιαμέ. Την τελευταία φορά που σε ακούσαμεν, ήσουν έξαλλος με τον λάισσμαν. Όπως ούλλοι μας άλλωστε. Πάνω στα νεύρα σου, την ώρα που βράζει το γαίμαν είπες κάτι. Ή μάλλον είπες τα ΟΥΛΛΑ.

Είπες τζιείνο που εθέλαμεν να ακούσουμεν. Τζιείνο που έπρεπε να ειπωθεί. Τίποτε παραπάνω, τίποτε λλιόττερο.

Εμίλησες για ευθιξία. Εμίλησες για ευθύνες. Εμίλησες για σσιλιάες λαού που δικαιούται τον σεβασμό όλων. Εμίλησες για παραιτήσεις. Τζιαι είπες κατά λέξη:

«Εγώ υποσχέθηκα αν δεν κάνω τη δουλειά μου καλά φέτος κι αν η ομάδα μου δεν έχει καλύτερα αποτελέσματα από τα περσινά, θα πάω σπίτι μου».

Είπες δηλαδή τα αυτονόητα!

Πού τότε όμως εν σε ξανά είδαμε, ούτε σε ξανά ακούσαμεν! Μέσα σε τρεις μήνες ούλλα όσα είπες εκατέρρευσαν σαν χάρτινος πύργος:

- Ρόστερ για κλάματα:

Πορτάρτης-φάντασμα, παίχτες αιώνια τραυματίες, παίχτες κατώτεροι των προσδοκιών. Αποχωρήσεις μετά που 5 μήνες παρουσίας (Οι πρώτες επιλογές μας που τους εκαρτερούσαμεν τζιαι ετζιυνιούσαμεν πόσο τζιαιρό)

-Προπονητής-εγγύηση ήδη παρελθόν:

Έκτισες ολόκληρη την εκστρατεία σε ένα προπονητή. Τόνους μελάνια για τον Πάμπο τζιαι το πλάνο-εγγύηση που έσσιει. Τόνους μελάνια για την τυφλή εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του τζιαι το επιτελείο του. Τόνους μελάνια για πλήρη στήριξη, για μέχρι τέλους στήριξη.

Τζιαι καταλήγω σιγά σιγά.

Κ. Τζιωνή, έφκα τζιαι πέ μας επιτέλους ίνταπου επήε σωστά. Κάμε μιαν μίνι ανασκόπηση της περιόδου που ηγείσαι τούντου σωματείου που κουβαλά στες ράσσιες του τη μισή Κύπρο.

Σε ποιους τομείς επετύχετε ως διοίκηση;

Σε ποιους τομείς εκάμετε τη διαφορά σε σχέση με τους προηγούμενους;

Σε ποιους τομείς είσαστεν ευχαριστημένοι με το οικοδόμημα που λέγεται ΟΜΟΝΟΙΑ;

Δαμέ είμαστεν.

ΠΟΙΟΣ έσσιει που εσάς την ευθιξία (ΛΟΓΙΑ δικά σου, πρόεδρε) να πάει ΕΣΣΟ του; Να μας αδειάσει τη γωνιά; Να πει εν κάμνει; Να παραδεχτεί ότι συνεχίζει να καταστρέφει τζιείνο που ίσως, αγαπούμε παραπάνω μες τούντο τόπο;

ΠΟΙΟΣ έσσιει την ευθιξία να φκει να μας πει μιάν, μιαν αλήθκεια; Να μας απαντήσει στα ίσσια μιαν που τες εκατοντάδες ερωτήσεις που μας ταλανίζουν;

ΠΟΙΟΣ έσσιει την ευθιξία να φκει τζιαι να πει, αποτύχαμε, τωρά εν η σειρά σας να προσπαθείσετε;

ΠΟΙΟΣ ρε;!

Ακούει κανένας; Ακουει;;;!

ΥΓ: Απιέρωτοι 4 μήνες οι παίχτες;

Ψεύδη! Αφού διαψεύδει το η διοίκηση.

Ναι ρε, αλλά εννεν η πρώτη φορά που φεύκει κάποιος τζιαι δηλώνει για στάση πληρωμών.

Ρε φίλε, εν πελλάρες. Η διοίκηση εδιάψευσεν το.

Καληνύχτα.  

ΥΓ1: Νίκη με την Πάφο στο ΓΣΠ τζιαι κάποιοι ανακουφίστηκαν. Μιλούν για ανάκαμψη. Ακόμα ένα δείγμα απελπισίας. Γυρεύκουμε που κάπου να πιαστούμεν, δυστυχώς.

ΥΓ2: Καλές Γιορτές σε ούλλους. Τουλάχιστον εννα προσπαθήσουμεν...

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top
Football_888sport betting €